Home » RIOLERINGSWERKEN

RIOLERINGSWERKEN

Ontstoppingsdienst Michel, specialist in rioleringswerken

Ontstoppingsdienst Michel doet alle rioleringswerken: nieuw rioleringsnetwerk, fundamentele aanpassingen en vernieuwen, alle herstellingen, voor particulier en bedrijf over heel België.

Goed functionerende rioleringen zijn onontbeerlijk voor de goede toe- en afvoer van het water doorheen je huis of bedrijf. Je voorkomt onaangename verstoppingen en het is een uitstekende garantie dat het volledige sanitair (badkamer, toiletten, keukens, …) ten allen tijde kan gebruikt worden.

Helaas kunnen beschadigingen aan het rioolnetwerk niet volledig uitgesloten worden. De oorzaak van beschadigde rioleringen is zelf moeilijk te achterhalen en daarvoor schakel je best Ontstoppingsdienst Michel in.

Door moderne diagnose technieken zoals camera inspectie, rook inspectie en geurdetectie, weet Ontstoppingsdienst Michel snel de schade te lokaliseren, wat de oorzaak van de schade is en hoe die te herstellen is.

Ontstoppingsdienst Michel adviseert en assisteert in verzekeringsdossiers
Kosten door schade in je rioleringsnetwerk kunnen hoog oplopen: waterschade, openbreken van vloeren, onrechtstreekse schade bij de buren,… Deze kosten kan je eventueel terug recupereren via je brandverzekering.

Wij helpen je dossier opmaken. Bij expertise (als je dit zelf wilt), kan Ontstoppingsdienst Michel aanwezig zijn om je bij te staan en om deskundig advies te geven aan de expert. Voor deze dienst hoef je niets extra te betalen. Ze maakt automatisch deel uit van de herstelling. Waarom doet Ontstoppingsdienst Michel dit?

Ontstoppingsdienst Michel vindt het belangrijk dat jij een zo groot mogelijk deel van de kosten kan terug recupereren dankzij een sterk onderbouwde en correcte schadeclaim. Ontstoppingsdienst Michel weet hoe je best zo’n schadeclaim opstelt. Daarom, als je met een ontstopping zit of een breuk in je riolering, verwittig dan eerst Ontstoppingsdienst Michel alvorens je verzekeringsdossier op te starten.

Ontstoppingsdienst Michel: dienstverlening van A tot Z
Ontstoppingsdienst Michel houdt van een job die tot in de puntjes is afgewerkt. Vanaf de goedkeuring van de prijsofferte, de werken zelf, mee opstellen van een eventueel verzekeringsdossier en bijwonen van de expertise, tot de opruiming en opnieuw in werking stellen van het circuit. Dit heet excellente dienstverlening van A tot Z.

Ontstoppingsdienst Michel hersteldienst
Ontstoppingsdienst Michel hersteldienst staat voor snel en vakkundige uitvoering van de herstelling. We hoeven ter plaatse niet altijd breek- en graafwerkzaamheden uit te voeren dankzij vooruitstrevende technieken die Ontstoppingsdienst Michel perfect beheerst. Eén daarvan is de koustechniek, ook gekend als pipe doctor.

De koustechniek is een snel en eenvoudig reparatiesysteem om beschadigde rioleringen permanent te herstellen. Het bevat onder andere glasvezelmat en een exclusief, milieuvriendelijk hars. Ontstoppingsdienst Michel gaat letterlijk een ‘kous’ plaatsen waarop de afvoeren opnieuw worden aangesloten.

Vraag een offerte aan

Gelieve de onderstaande velden in te vullen. We contacteren u zo snel mogelijk met een op maat gemaakte offerte.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

24/7 Tot Uw Dienst

Maandag – Zondag